• 09173711690

  • شیراز خیابان ستارخان نبش کوچه ۱۳

تکنولوژی مولتی بویلر

1403 شهریور 31, شنبه

با تکنولوژی مولتی بویلر، دستگاه‌های قهوه ساز دقت حرارتی بی‌نظیر و کنترل مستقل هر گروه را فراهم می‌کنند. این تکنولوژی پایداری حرارتی و طعم بی‌نقص اسپرسو را تضمین کرده و در مصرف انرژی صرفه‌جویی می‌کند، تجربه‌ای ویژه برای باریستاهای حرفه‌ای.

اهمیت دما در قهوه

1403 شهریور 5, دوشنبه

سیستم‌های کنترل دمای آب در دستگاه‌های اسپرسوساز نقشی حیاتی در کیفیت و طعم نهایی اسپرسو دارند. این سیستم‌ها به باریستاها اجازه می‌دهند که بهترین نتیجه را از عصاره‌گیری قهوه بگیرند و اسپرسوهایی با طعم و کیفیت یکسان و مداوم تولید کنند.

نسبت های دم آوری یک فنجان قهوه

1403 شهریور 1, پنجشنبه

اگر به ميزان سابه‌ی قهوه، عصاره بگيريم، در نگاه كلی به آن ريشيو ١به ١ يا رستريتو گفته ميشود، به همين ترتيب اگر دوبرابر يا حتی سه برابر وزن سابه از آن عصاره بگيريم به ترتيب ١ به ٢ يا اسپرسو و ١ به ٣ يا لانگو ناميده ميشود؛ نكته:...

هنر عصاره گیری قهوه

1403 مرداد 15, دوشنبه

هنر و علم در تهیه اسپرسو به شکلی تنگاتنگ با یکدیگر پیوند خورده‌اند. باریستاهایی که توانایی تلفیق این دو را دارند، می‌توانند فنجانی از اسپرسو با بالاترین کیفیت را به مشتریان خود ارائه دهند. درک و کنترل نرخ جریان آب یکی از کلیدهای اصلی برای رسیدن به این هدف است.

فاز بلومینگ قهوه

1403 تیر 5, سه‌شنبه

فاز بلومینگ زمانی است که شما باید بستر قهوه را با آب داغ خیس کنید و ۳۰ ثانیه به قهوه اجازه دهید بلومینگ را بگذراند و استراحت کند.

تکنولوژی GTI، دستگاه‌های اسپرسوساز فایما

1403 خرداد 31, پنجشنبه

با جایگزین شدن قهوه های تخصصی به جای قهوه های فوری و تجاری، هر باریستا برای کسب مهارت های مربوط به قهوه تخصصی و قهوه اسپشالیتی تلاش می کند. طراحی قهوه‌ساز‌های president، این امکان را به تمام باریستاها می‌دهد که...

عصاره گیری سه مرحله ای قهوه چیست؟

1403 خرداد 24, پنجشنبه

برند دستگاه اسپرسو ساز های فایما، برای اولین بار از دستگاه های مجهز به قابلیت عصاره گیری سه مرحله ای، رو نمایی کرد. این نوع عصاره گیری برای کسانی که به دنبال عصاره گیری از قهوه های اسپشیالیتی هستند یک انتخاب منحصر به فرد است.

مقایسه تیغه کونیکال و فلت آسیاب

1403 خرداد 20, یکشنبه

مهم‌ترین فاکتور در انتخاب آسیاب مورد نظر شما می‌تواند نوع تیغه باشد که به دو نوع کونیکال (مخروطی) و فلت(صاف) تقسیم می‌شوند. انتخاب صحیح نوع تیغه بر روی تداوم کیفیت و سرعت و هدررفت کمتر و نیز دمای قهوه آسیاب شده تاثیرگذار است!

پیش‌خیساندن در فرآیند دم‌آوری قهوه

1403 خرداد 18, جمعه

پیش‌خیساندن یکی از تکنیک‌های مهم در بهبود کیفیت دم‌آوری قهوه است. این تکنیک با کاهش کانال‌سازی، افزایش یکنواختی استخراج و بهبود طعم نهایی قهوه نقش مهمی در فرآیند دم‌آوری ایفا می‌کند.

عوامل مؤثر بر کارکرد آسیاب قهوه

1402 آبان 24, چهارشنبه

شامل شاخصه های مختلفی میشوند که مصرف کننده میتواند برحسب نیاز خود و مطالعه این مقاله به شناخت پایه دست یابد.

مقایسه آسیاب قهوه دوزر و آندیمند

1402 آبان 23, سه‌شنبه

صرف نظر از این که کدام مجموعه را انتخاب می کنید، داشتن یک آسیاب قابل اعتماد اولین قدم برای داشتن قهوه ای است که ثبات کیفیت داشته باشد!


فروشگاه

حساب کاربری

سبد خرید

تماس با ما

واتساپ