• 09173711690

  • شیراز خیابان ستارخان نبش کوچه ۱۳

تکنولوژی مولتی بویلر


تکنولوژی مولتی بویلر: یک تحول در دنیای قهوه‌های تخصصی

در مبحث تکنولوژی دستگاه اسپرسوساز های تخصصی، ماشین اسپرسوهای مولتی بویلر به عنوان یک رقیب بزرگ بین تمام ماشین اسپرسوها مطرح شده‌اند و ابزارهای بی‌نظیری برای باریستاها فراهم می‌کنند تا تجربه‌های فوق‌العاده‌ای را فنجان به فنجان خلق کنند. ثبات حرارتی، در دستگاه‌های مولتی بویلر در نشان دادن ویژگی‌های پر اهمیت قهوه، تاثیر زیادی دارد. بدون دمای پایدار در طول عصاره‌گیری، رایحه‌ها و طعم‌های ارزشمند قهوه در خطر از دست رفتن قرار می‌گیرند و تجربه‌ی کلی قهوه به خطر می‌افتد.

در سال ۲۰۰۱، دالا کورته با معرفی فناوری مولتی بویلر خود به طرز چشمگیری بازار دستگاه‌های قهوه را تغییر داد. این برند با تمرکز بر اهمیت دما در فرآیند عصاره‌گیری، راهی برای دستگاه‌های اسپرسو ابداع کرد تا دمای ثابت و دقیقی ارائه دهند. از آن زمان تاکنون، مولتی بویلر به فناوری اصلی تمام دستگاه‌های قهوه ساز تبدیل شده است.

دقت دستگاه

یکی از ویژگی‌های برجسته‌ی دستگاه‌های قهوه مولتی بویلر، قابلیت ارائه دقت حرارتی بی‌نظیر است. هر گروه عصاره‌گیری به صورت مستقل عمل می‌کند و امکان مدیریت دقیق دما و عصاره‌گیری تنظیم شده برای هر نوع ترکیب یا تک‌خاستگاه را فراهم می‌کند. هد ‌گروپ های برنجی دستگاه با وزن ۵.۸ کیلوگرم، افت حرارت را کاهش داده و به پایداری حرارتی دستگاه کمک می‌کنند. این ویژگی تضمین می‌کند که در هر بار عصاره‌گیری، نتایج مطلوب به دست آید، حتی در ساعات شلوغ کافه. با این سیستم پیشرفته، دما با دقت ۰.۱ درجه تنظیم می‌شود و در طول عصاره‌گیری ثابت می‌ماند، به طوری که تغییرات دما رایحه، بافت و طعم قهوه را تحت تأثیر قرار نمی‌دهد و کیفیت اسپرسو در طول زمان به صورت مداوم حفظ می‌شود.

کنترل عملکرد در دستگاه

علاوه بر عملکرد برتر در تهیه اسپرسو، مولتی بویلرها انعطاف‌پذیری بیشتری نیز به همراه دارند. در این فناوری، هدگروپ و‌ بویلر به صورت مستقل عمل می‌کنند؛ این به باریستا امکان این را می‌دهد دما را برای هر گروپ و بویلر به طور مجزا تنظیم کند، تا بهترین دمای عصاره‌گیری برای هر نوع قهوه پیدا شود. این سطح پیشرفته از تنظیمات، کنترل بی‌نظیری را فراهم کرده و کیفیت بالای اسپرسو را تضمین می‌کند.

 



قابلیت ذخیره انرژی

مولتی بویلر دالا کورته نه تنها عملکردی فوق‌العاده ارائه می‌دهد، بلکه به صرفه‌جویی چشمگیری در مصرف انرژی نیز منجر می‌شود. تمام دستگاه‌های مولتی بویلر با تمرکز بر نوآوری و پایداری طراحی شده‌اند. بویلرهای مستقل این امکان را می‌دهند که در زمان هایی که پیک کافه تمام شده، گروپی که نیاز نیست خاموش شود. به عنوان مثال، پس از شیفت صبح، می‌توانید بویلر شیر برای کاپوچینو را خاموش کنید، یا برخی از واحدهای عصاره‌گیری را در ساعات خلوت خاموش کنید. در ضمن، جنس برنجی دستگاه از هدررفت حرارت و انرژی جلوگیری می‌کند و عملکرد کارآمدی را فراهم می‌سازد. حتی در حالت آماده به کار، گروپ‌های ۰.۵ لیتری انرژی کمی مصرف می‌کنند.

قدرت فلو

کارایی مولتی بویلر در قابلیت عملکرد بدون وقفه آشکار می‌شود، حتی اگر یکی از گروپ‌های عصاره‌گیری با مشکل مواجه شود. به دلیل ماهیت مستقل هر گروپ و بویلر، دستگاه می‌تواند با استفاده از سایر گروه‌ها به کار خود ادامه دهد، این ویژگی به باریستا اجازه می‌دهد بهره‌وری و کیفیت قهوه را حتی در شرایط اضطراری حفظ کند. علاوه بر این، سیستم دستگاه از آب مستقیم از منبع استفاده می‌کند، نه از بویلر؛ که به بویلر امکان خاموش شدن بدون تأثیر بر عملکرد گروه‌های عصاره‌گیری را می‌دهد و کارایی بهینه را حتی در شرایط اضطراری تضمین می‌کند.

نتیجه‌گیری:

در نهایت، دستگاه‌های مولتی بویلر استانداردی جدید در تهیه قهوه ایجاد کرده‌اند. استفاده از دستگاهی با گروه‌های مستقل تضمینی برای دمای ثابت و دقیق است که نتایج آن در هر فنجان قهوه کاملاً مشهود است. فناوری مولتی بویلر دالا کورته نه تنها کیفیت قهوه را بهبود می‌بخشد، بلکه بهره‌وری و پایداری عملیاتی دستگاه‌ها را نیز ارتقا می‌دهد و به باریستاها سطحی بی‌نظیر از کنترل ارائه می‌کند و به تحولی در صنعت اسپرسو دست‌ساز کمک می‌کند.

 
 

جدیدترین ها

مشاهده همه

دیدگاه شما (0)


فروشگاه

حساب کاربری

سبد خرید

تماس با ما

واتساپ